Krüomenetlus on sobiv nii fileedele ja lõikudele kui ka tükeldatud lihale ja hakklihatoodetele.
Peamised eelised on järgmised.
- Kiirem külmutamine vähendab tilkumist ja säilitab maitse.
- Tootest aurustub vähem vett, võidavad nii tarbijad kui ka lihatootjad.
- Väiksemad investeeringukulud.
- Seadmete lühemad hooldus- ja remondiajad.
- Seadmete kõrgetasemeline hügieen tähendab harvemat puhastamist.
Lihatooted |
CRYOLINE® | |||
MT | CS | SC | CF | |
Filee | *** | ** | *** | ** |
Steik | *** | *** | * | * |
Lõigatud liha | *** | *** | * | |
Hakkliha | ** | ** | ||
Praetükk | ** | ** | ||
Vorstid | *** | ** | * | * |
Hamburgerikotletid | *** | ** | ** |