Liha kvaliteedi tagamine on mitmeetapiline ja keerukas protsess. See algab looma valutust tapmisest ja lõpeb isuäratavate, tervislike, maitsvate ja söömiseks ohutute toodetega.
Selle kõige juures saame teid abistada temperatuuri kontrollimisel, tootmistingimuste parandamisel, tootmisvõimsuse ja toodangu väljalaske suurendamisel ning kõlblikkusaja pikendamisel loomulikul teel. Samuti saame teid nõustada, kuidas vastata kõigile asjakohastele riiklikele ja rahvusvahelistele tervishoiu- ja ohutuse standarditele.
Rakendusalade märksõnad:
Loomade heaolu kontrollitud keskkonnas tuimastusega (CAS)
Vee töötlemine ja pH kontrollimine
Krüojahutamine/krüokülmutamine gaasi ja kuivjääga
Pinna tugevdamine ja toote viskoossuse muutmine
- Gaaspakendamine (MAP) kõlblikkusaja pikendamiseks.