Tarbijate nõudlus värskete ja maitsvate pooltoodete suhtes on üle maailma inspireeritud kodusest toiduvalmistamisest. Tänapäeval on tarbijad muutunud märksa nõudlikumaks. Nad soovivad valmistoite, eelküpsetatud liha ja pitsat ning võileibu, mis näevad head välja ja maitsevad hästi.
Toitlustuses on viimase hetke tormamine enne toidu serveerimist tihti stressirikas, ebaefektiivne ja kulukas. Võimekus ülesannetega hakkama saada ja need ette valmistada võib tõsta majanduslikku efektiivsust ja tootlikkust, parandada kontrolli ostude ja laomahu üle ning pikendada küpsetatud toitude kõlblikkusaega.
AGA annab vastuse
AGA-l on tehnoloogiad ja rakenduste kogemus, et tõsta teie protsesside tõhusust ja loomulikul moel kaitsta teie valmistoite ajavahemikus, mil need köögist lauale jõuavad. Kui soovite optimeerida jahutus- ja külmutuslahendusi või parandada säilitamiskvaliteeti õige pakendiga, siis AGA saab aidata!
Meie eksperdid mõistavad, et valmistoidus on igal koostisosal erinevad omadused ja et need road riknevad erinevalt. Oskame teile nõu anda, millised gaasisegud sobivad gaaspakendamisel kõige paremini riknemist pidurdama ja teie toodete üldist kvaliteeti säilitama.
Samuti võite loota meie inseneridele, kes tagavad teie vajadustele vastavad parimad krüokülmutamise lahendused. Nimetatud kiirkülmutamise tehnoloogia aitab teil säilitada kvaliteeti ja vähendada saastumise ohtu, käideldes tundlikke toiduaineid: valmistoidud, pitsad, taignast valmistatud ja praetud tooted, kaetud tooted ja kastmed.
Kui olete pooltooted valmis teinud, saame abiks olla nende turvalisel transportimisel tarbijate lauale. Krüogaasid, näiteks lämmastik ja süsihappegaas, on ideaalne võimalus jahutatud ja külmutatud toiduainete kvaliteedi säilitamiseks transpordi ajal täpset temperatuuri hoides.