Kala ja mereannid, tervislik alternatiiv lihale, on kogu maailmas üha populaarsemad.
Siiski esitavad värske kala ja mereannid käitlemise ja ohutusega seotud väljakutse. Nende algne kvaliteet väheneb kiiresti kuival olemise, neutraalse pH (ideaalne keskkond mikroorganismidel!) ja ensüümide tõttu, mis kahjustavad nii maitset kui ka lõhna. Mikroorganismide lagundatavate valkude tõttu tekib üsna ruttu ebameeldiv lõhn.
AGA pakub laia valikut lahendusi, mille abil säilitada ohutust ja kvaliteedistandardeid terve mereandide tarneahela vältel, alates kalakasvandusest kuni lauale jõudmiseni.
Kalakasvatuse tehnoloogiad ja rakendused aitavad teil saavutada ideaalset veekvaliteeti ja suurendada hapnikutaset.
Jahutamine veo ajal säilitamaks toote kvaliteeti tarnimise vältel.
Krüojahutamise/krüokülmutamise lahendused, millega hallata töötlemistemperatuure tehases.
Gaasipakendamine (MAP) kõlblikkusaja pikendamiseks.